ATV CF MOTO 520L portocaliuZilele trecute mi-a ajuns noua jucarie, un atv CF Moto, de 500cmc, o jucarie pe care mi-am dorit-o destul de mult pentru a ne putea bucura de si mai mult timp de calitate impreuna cu familia, pentru aventuri noi pe dealurile si muntii din apropierea Cisnadiei si de ce nu, si pentru niste experiente pline de adrenalina.

ATV-ul a fost achizitionat de la ATVROM Sibiu. Preturile la care au ajuns ATV-urile mi se par extrem de piperate, dar na, ce sa-i facem, o viata avem, trebuie sa experimentam cat mai multe lucruri.

ATV-ul ales a fost un CF Moto 520L, deci versiunea lunga, de 2 persoane, cu servodirectie. Culoarea pe care am dorit-o a fost camuflaj, insa pentru ca nu era pe stoc nicaieri in tara, nici varianta pe negru, a trebuit sa aleg culoarea Portocaliu, care si ea este foarte faina. A costat in plus 100euro, la fel si costurile pentru Carte de indentitate a ATV-ului. Am ajuns la un total de vreo 39000 lei, deci vreo 8000euro, asta si pentru ca am avut o reducere in campania WhiteFriday a celor de la ATVROM si astfel am scutit cateva sute bune de euro.

Inca 2400 lei m-au costat bullbar-urile fata spate si distantierele. Deci da, o astfel de pasiune implica si costuri pe masura. Inca n-am achizitionat castile de protectie dar si acelea, pentru ca vom avea nevoie de 4, vor fi peste 2000 lei 🙁

Dupa cateva zile si 12km parcursi pe strazile din jur si pe camp cu copiii, pentru ca inca nu am luat inca numerele, stiti vorba aia, „Lucru nou e lucru nou ba’ „, m-am speriat putin la inceput cand a inceput sa mieroase a ars, dar fiind nou probabil au inceput sa se arda vopselele, vaselina, de pe teava de esapament sau de pe ce are legatura cu sistemul de ardere, iar franele au inceput sa scartaie. Dar am inteles ca e normal la CFMOTO sa scartaie franele 🙁

Ce-mi place cel mai mult la atv-ul meu? Evident design-ul, modern, stopul format dintr-o linie si farurile cu LED. Ar fi fost perfect daca s-ar fi putut stinge/opri farurile din buton astfel incat sa ramana doar pozitile aprinse. S-ar fi vazut super fain insa nici asa nu e rau.

Revin pe parcurs cu detalii despre ATV, pareri despre CF MOTO 520L, idei de traseu pe langa Sibiu si multe altele.

Stati aproape!

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *