Masa de gradinaDaca majoritatea oamenilor au petrecut de 1 Mai, au fost la iarba verde, la un gratar  sau la o plimbare pe undeva, eu am decis sa fac ceva util, mai alea ca prichindeii mei erau putin raciti. Cand s-au pus la nani, la ora 14, am decis sa ma apuc si eu de constructia unei mese pentru gradina.

Aveam de mult in plan sa construiesc o masa si 2 banci pentru a le duce la gradina si a le pune in filigorie. Lemnele le aveam de 1 an de zile.

Pentru constructia mesei am folosit fostana de brad, de 4 cm grosime, 300cm lungime si 15 cm lungime iar pentru picioarele mesei am folosit niste capriori de 10x10cm.
Rindeluire scandura

Pentru a face o masa de gradina cat mai frumoasa a trebuit sa rindeluiesc scandurile care erau uscate, dar nu era nerindeluite.

Pentru asta am folosit o rindea electrica care ultima data am folosit-o acum 4 ani la constructia casutei de gradina a lui Vlad si a Dianei.
Bormasina pentru infiletarea holtzsuruburilor, un fierastrau vertical pentru scurtarea scandurilor si pentru realizarea picioarelor in forma de X, sunt celelalte scule de care am avut nevoie la acest proiect.
A iesit o masa de gradina cu o dimensiune de 270x70cm si cu o inaltime de 80cm , urmeaza sa fac si 2 bancute, zilele urnatoare.
Masa gradina

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *